Vinerea în cantonament

Weekendul trecut am fost în cantonament la Predeal, și nu orice fel de cantonament, ci unul foarte serios, în care s-a lăsat cu alergare, biciclit, prezentări, muzică live și foc de tabăra. Pe scurt: toate ingredientele unui eveniment reușit.

Așa cum vă spuneam în articolul precedent a fost vorba despre pasiune și sport.

Așadar, vineri am ajuns la Casa Bunicii din Predeal, alături de Claudia Șofron, Mihai Teodorescu și Șerban de la pasiunea.eu. Pe drum am vorbit despre Predeal, și povestea Casei Bunicii. Apropo, dacă încă nu ați trecut pe acolo, vă recomand să petreceți măcar un weekend. Rar întâlnești un personal atât de atent și amabil într-o unitate de cazare din România. Ah, și musai să mergeți de vineri să încercați plăcinta bunicii, este delicioasă, dar nu o pregătește decât vinerea. Nu încercați să cereți rețeta, că se pare că este secret de familie, păzit cu mare strictețe.

Ei bine, o dată ajunși la pensiune am fost primiți cu o gustare, că doar așa e bine, după ce vii de la drum, alături de o țuică fiartă, vinul casei, dar cel mai important, ne aștepta un frigider plin cu bere Staropramen. Și pe asta vă recomand să o încercați, eu unul nu apucasem să o încerc până acum, fiind fidel altor mărci, dar după ce am degustat câteva… nu spun câte… beri, mi-am schimbat preferințele. Păcat că nu am luat și la pachet câteva beri Staropramen. :D

Au venit pe rând și ceilalți invitați și atmosfera s-a încins, sau s-a destins, depinde cum preferați. Seara, Vlad Dulea, de la Trupa Atelier, alături de Marius Matache ne-au încântat auzul cu muzica lor. Vroiam de mult să îi ascult, dar din păcate până acum nu am avut ocazia. Acum aștept cu interes concertele lor din București, pentru tare mult mi-a plăcut cântarea lor.

[nggallery id=6]

One thought on “Vinerea în cantonament

Spune-ne parerea ta...