Primăvara pe două roți la Comana

După aprige discuții și negocieri, purtate sâmbătă seara, până târziu în noapte, (IYli știe mai bine), ne-am hotărât ca duminică să mergem să ne plimbăm cu bicicletele în Pădurea Comana.

Așadar dimineață ne-am îmbarcat fiecare în ce mașină a putut și am pornit către Comana. Ajunși aici, am meșterit un pic pe la biciclete, și ne-am pus pe pedalat. Cum pe traseu am întâlnit marcajele de la Comana Bike Fest, am încercat să mergem pe acest traseu, și chiar am reușit o vreme. Peisajul de primăvară este superb, pomii inmuguriți iar pe jos un covor verde. Potecile în mare parte erau uscate. La un momentan am pierdut marcajul, așa că ne-am continuat drumul pe diferite poteci, oprindu-ne să ne odihnim și să încercăm să imortalizăm peisajul superb.

Dar ca să nu o mai lungesc prea mult vă las cu filmul și fotografiile făcut de IYli și fotografiile făcute de Ruxandra și Cătălin:

3 thoughts on “Primăvara pe două roți la Comana

  1. 28/03/2012 at 16:16

    Imi recapitulez pinioanele alea in parcul Tineretului ca imi dau mari batai de cap :))
    A fost o zi frumoasa, intr-adevar.

    1. 28/03/2012 at 22:24

      Ma bucur ca ti-a placut! Inseamna ca mai repetam experienta :D Dupa ce inveti pinioanele trebuie sa inveti cum e cu noroiul :D Hai ca facem MTB-ista din tine :D

Spune-ne parerea ta...