Dăm zăpada?

După cum vă spuneam a pornit o inițiativă frumoasă de a da zăpada, de a face ceva pentru comunitatea în care trăim. Am fost să dau zăpada alături de alți 40 de oameni în fața Spitalului Universitar București (Municipal). Nu am stat până la final, pentru că a trebuit să ajung la o altă întâlnire. Am stat vreo 40 de minute, timp în care am dat zăpada pe alea principală de acces către spital. Cei aflați la fața locului s-au împărțit singuri pe zone, unii au dat zăpada pe trotuar alții pe alte alei.

A fost o inițiativă frumoasă, și îmi doresc să văd cât mai multe astfel de inițiative, și îmi doresc să particip la ele.

Mai multe informații puteți citi la Ionuț, cel care a avut această inițiativă.

Foto: toane

A trebuit să plec mai devreme pentru a ajunge la o altă întâlnire, unde nu am găsit decât un singur loc de parcare, foarte bine înzăpezit, și imediat ce am parcat mi-am dat seama că nu mai am cum să scot mașina de acolo, așa că undeva după ora 22, dădeam din nou la zăpada, încercând să scot mașina de acolo. În final a trebuit să fiu tractat de cineva pentru a o putea scoate din nămeți.

Spune-ne parerea ta...