Zongăieli

Zonga

Am apucat să mă joc un pic cu Zonga, respectiv am ascultat ceva melodii, m-am uitat prin opțiuni și pot spune că pare promițător. Momentan muzica încă este încărcată pe site, și din câte spun cei de la Zonga, la momentul la care scriu acest articol ar fi 1737 de ore de muzică de la 5852 de artiști. Personal, găsesc foarte puțină muzică pe placul meu, eu fiind mai boșorog din acest punct de vedere. Eu în general prefer muzica ceva mai veche, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care am fost și încântat să particip la petrecerea ZiuaZ cu temă hippie.

Încă se lucrează intens la portal, motiv pentru care momentan acesta se află în Private Beta, el urmând să fie testat de 500 de persoane, care au primit sau urmează să primească invitație, ei urmând să trimită feedback dezvoltatorilor, pentru ca ei să poată remedia eventualele probleme sau neajunsuri, până la lansarea oficială, ce va avea loc în luna aprilie a acestui an. Ce îmi place foarte mult este că melodiile se încarcă foarte repede, streaming-ul fiind excelent. Practic nu trebuie să aștepți să se încarce melodia, aceasta pornind instant, cel puțin în cazul meu. Din câte am apucat eu să văd ar mai fi ceva probleme de rezolvat, cu motorul de căutare, titluri de albume încurcate între ele, artiști atribuiți altor genuri de muzică, și așa mai departe, dar după cum spuneam încă se lucrează la site, și sunt cred eu că toate aceste probleme se vor rezolva până la lansarea oficială. Acum depinde și de cei ce îl vor testa până atunci să transmită problemele întâlnite către cei în măsură să le rezolve.

Dar, așa cum anunțam vineri, am de dat o invitație, așa că am organizat un mic concurs, în care vă rugam să îmi spuneți de ce vreți voi această invitație. Juriul format din Cristina, Raluca și cu mine, a avut mari probleme în selectarea unui câștigător, întrucât am fi vrut să putem acorda tuturor câte o invitație. Din acest motiv a trebuit să stabilim niște criterii clare de departajare, cât mai obiective.

Astfel atât eu, cât și Raluca am trecut la vot secret, prin care am selectat fiecare câte trei melodii, fiecare primind 3 puncte, 2 puncte, respectiv 1 punct, în funcție de cum am considerat noi că acel comentariu s-a încadrat în cerințele expuse. Au fost selectați doi finaliști cu cel mai mare număr de puncte, iar dintre cei doi, președinta juriului, Cristina a selectat câștigătorul.

Astfel cei doi finaliști sunt Marius și Lucia.

Aaaaaand the winner is:

Câștigătorul își poate colecta premiul printr-un simplu comentariu la acest articol. Invitația va fi trimisă pe adresa de e-mail folosită la postarea comentariului.

6 thoughts on “Zongăieli

 1. Ganea Atanasiu Ioana
  05/02/2012 at 23:05

  Recunosc ca a fost cel mai drastic juriu pe care l-am avut de pe vremea facultatii si pana acum iar seful juriului,…sa nu zica nimeni ca am o pila acolo (dau o bere cand mai cresti)…foarte exigent dar a stiut sa ma aprecieze.
  Multumesc juriului si tuturor celor care m-au sustinut si carora le dedic acest premiu, si nu in ultimul rand fiului meu care a contribuit la induplecarea celor ce ne-au judecat!

  1. 05/02/2012 at 23:09

   Felicitari! Am trimis acum invitatia pe adresa de e-mail folosita la inscriere. Mai departe nu trebuie decat sa urmezi pasii descrisi in e-mail, pentru a-ti crea contul pe zonga.ro

 2. 05/02/2012 at 23:48

  Women’s logic strikes again! :))))

  Felicitari, eu n-am avut niciodata noroc la extrageri

  1. 06/02/2012 at 00:26

   =)) Asta cu logica feminina e buna, cu toate ca in cazul de fata nu prea cred ca era vorba despre asta :) Felicitari si tie oricum pentru clasarea in finala si multumim pentru participare.

   1. 06/02/2012 at 14:48

    Cu plăcere, o să continui să vă citesc, chiar acum mă abonez la RSS :).

   2. 06/02/2012 at 19:05

    Multumim! Te mai asteptam! :)

Spune-ne parerea ta...