Prima zapada a Cristinutei

Si daca tot a venit iarna cu intarziere si ne-am cam inzapezit, m-am gandit sa o scot pe micuta mea, la prima ei zapada.
Prima zi de ninsoare a fost cum a fost, dar in urmatoarele zile, imi era din ce in ce mai greu sa imping carutul printre nameti. Infofolita cu manusi, fular si geaca groasa, a stat cuminte in carut si s-a uitat la fulgii care ii aterizau pe nasucul care se inrosea de la frig. In fiercare zi de ninsoare a trebuit sa mestece la „Suzi” ca altfel scotea limba si incerca sa prinda fulgii pentru a-i gusta un pic. Manusile o cam incomodau, nu putea sa simta textura zapezii, sa o stranga un pic intre degete. Dar, per ansamblu, i-a placut la zapada, iar cand ajungea acasa, manca si adormea instantaneu.

[nggallery id=1]

Nu stiu unde zice Dl. Oprescu ca a curatat trotuare si alte nebunii, ca pe la noi nu se cunoaste. In dreptul trecerilor de pietoni nu este curatat, in dreptul scolii generale de la Orizont este partial curatat. Pe trotuare au curatat unii locatari pe la unele scari de bloc, cum a facut si Radu in prima zi de ninsoare in fata scarii, si pe langa masina. Pe stradutele din spatele blocului au trecut utilajele de dezapezire doar inainte sa inceapa ninsoarea. Acum se anunta din nou cod galben de ninsori si viscole in toata tara, in plus am inteles ca ar fi posibil sa se anunte chiar cod rosu. Asta in conditiile in care nu a fost curatata nici ultima zapada. 

3 thoughts on “Prima zapada a Cristinutei

 1. 03/02/2012 at 01:30

  Frumoasa inocenta….

 2. coca
  19/03/2012 at 18:23

  Mai mami actulizeaza pagina ca a venit primavara

  1. 19/03/2012 at 18:31

   Asta este un articol, nu am ce sa actualizez la el. :)

Spune-ne parerea ta...