Campionatul national de duatlon 2015

Daca anul trecut inaintea acestui concurs ma simteam oarecum pregatit, reusind chiar sa stabilesc noi recorduri personale pe traseul de alergare, anul acesta, din pacate, antrenamentul necesar a lipsit, atat la bicicleta cat si la alergare.

Traseul a fost aproape identic cu cel din 2014, cu mici diferente in zona de tranzitie.

A plouat toata saptamana inaintea concursului si a continuat sa ploua usor si in ziua concursului si eram un pic stresat, fiind primul la care concuram pe cursiera, pe asfalt ud. Din fericire nu am avut nici o problema, cauciucBicicleta la Campionatul national de duatlonurile Kenda Kaliente Pro avand o aderenta excelenta.

In schimb, am avut ocazia sa realizez inca o data cat de murdar este Bucurestiul. In ciuda faptului ca a plouat toata saptamana nisipul fin (praful) a fost in continuare prezent, astfel ca le finalul probei de bicicleta, saua era plina de nisip. Cand am ajuns acasa dupa concurs, pantalonii inca erau plini de nisip.

La a doua alergare am avut noroc sa primesc cateva sfaturi utile legate de pozitia mea de la Mihai Baractaru, caruia tin sa ii multumesc inca o data.

Din pacate, mai multe nu imi mai aduc aminte despre acest concurs la care, probabil, voi lua parte si anul viitor, in speranta unui timp mai bun.

A doua alergare

Spune-ne parerea ta...