Triathlon Winter Challenge 2015

WinterTri este primul concurs de triatlon la care am participat in acest an. Practic, pentru mine, nu a fost un concurs in adevaratul sens al cuvantului cat, mai degraba, un antrenament mai greu.

Organizarea, ca de fiecare data cand merg la un concurs organizat de niste “atleti isteti“, a fost foarte bine pusa la punct.

Din pacate, cu toate ca numele te duce cu gandul la zapada, nici in acest an nu am avut parte decat de noroi. Astfel, traseul de alergare de ~ 5 km a fost presarat cu balti si destul de mult noroi spre final, punand bine la munca picioarele mele lipsite de antrenament. In tranzitie m-am miscat mai cu talent decat in anul precedent, dar cu toate acestea, timpul la bicicleta nu a stralucit, simtindu-ma lipsit de vlaga. Pe finalul probei de bicicleta parca am avut ceva mai mult spor dar, din pacate, chiar inainte de a intra in curtea complexului olimpic de la Izvorani era mult noroi, iar eu aveam cauciucuri de asfalt. Ca sa fie lucrurile si mai interesante, concurentul care era in fata mea a franat si a cazut. In incercarea de a nu ma rostogoli si eu peste el, am scos brusc piciorele din pedale si, evident ca, piciorul meu drept s-a blocat de la o crampa puternica.

Am schiopatat prin tranzitie si pana la bazin, pentru ca apoi sa ma “balacesc” 500 de metri. Nu pot spune ca am inotat ca, efectiv, m-am miscat in reluare.

Sper ca la editia de anul viitor sa se schimbe data si cumva sa avem parte si de zapada. Ar fi superb sa alergam si sa pedalam prin zapada.

This slideshow requires JavaScript.

 

Foto: Radu Cristi 

Spune-ne parerea ta...