Pregatit sau nu, voi fi acolo pentru copii

De ceva timp mi-am iesit complet din forma, am facut o pauza de antrenament mult prea lunga si nu reusesc sa dau restart si sa ma reapuc de antrenament. Nu stiu daca voi ati mai patit asa ceva, dar parca orice incercare ma aduce in fata unui nou zid… M-am inscris la Triathlon Winter Challenge din inertie, imediat ce s-au deschis inscrierile, intrucat imi doream sa particip. De ce vroiam sa particip la WinterTri? Pai, pentru ca, este primul concurs de triatlon la care am participat, pentru ca mi-a placut cum este organizat, pentru ca este iarna, pentru ca speram sa ma motiveze sa ma apuc de treaba. Apoi, vazand ca nu ma apuc si nu ma apuc parca imi venea sa renunt, dar am apucat sa fac o promisiune.

Am acceptat, ca si in acest an prin participarea la WinterTri, sa sustin o cauza a celor mai putin fericiti. Asadar, am acceptat cu mare placere sa dau o mana de ajutor Asociatiei Help Autism, in incercarea de a aduna fonduri ce vor fi folosite pentru a oferi ingrijirea necesara copiilor aflati sub aripa lor. Asadar, nu pot da inapoi pentru ca vreau, ca impreuna cu ajutorul vostru, sa putem ajuta acesti copii.


10974534_716159481835652_3891295306653485546_o

Metode prin care puteti ajuta:

  1. Puteti face o mica donatie pe pagina creata pentru aceasta cauza pe platforma galantom > AICI Orice suma este binevenita, indiferent daca sunt 30 de lei sau 300 de lei. Putin cate putin putem aduna o suma mai mare.
  2. Puteti completa formularul 230 pentru a dona 2% din impozitul anual catre Asociatia Help Autism: formular_230_2014-1 Aveti in formular toate informatiile necesare.
  3. Puteti sa le spuneti prietenilor vostri despre aceasta campanie, pentru ca si ei sa aiba ocazia de a da o mana de ajutor. (trimiteti acest articol pe facebook, twitter sau chiar pe mail catre persoanele ce credeti ca sunt dispusi sa ajute)
  4. Una, doua, sau toate variantele de mai sus.

Va multumesc anticipat in numele copiilor aflati in grija #HelpAutism.

Ajuta copii ce sufera de autism 

Spune-ne parerea ta...