A doua editie SkyRun

Poster-SkyRun-20142

In caz ca nu ati aflat deja, pe 25 octombrie are loc a doua editie a SkyRun, iar in caz ca ati ratat prima editie si cumva nu stiti ce inseamna, o sa va spun eu pe scurt: alergare pe scari in cea mai inalta cladire din Bucuresti sau, mai bine spus, toate cele 680 de trepte ale celor 34 de etaje.

Partea si mai frumoasa este ca acest concurs este unul cu un scop caritabil, astfel toti banii colectati din taxele de inscriere vor fi donati catre centrul de ingrijiri paliative Hospice din Bucuresti.

Pentru un plus de spectacol si pentru ca poate si pentru ca intodeauna trebuie sa faca ceva in plus pentru a strange mai multi bani pentru astfel de cauze, pentru ca este un “om galant”, Gabriel Solomon va alerga pe acele scari timp de 24 de ore si, sper eu, ca va reusi sa doboare si recordul mondial.

Eu anul trecut am terminat pe locul 135 intr-un timp de 5 minute si 18 secunde, daca voi credeti ca puteti mai bine, va astept la Skytower sa imi demonstrati asta. Intre timp, va las cu filmuletul de anul trecut, ca sa vedeti cam despre ce este vorba cu alergarea asta pe scari:

 

Spune-ne parerea ta...