Ultra Swim Challenge 2014

Pe 8 februarie a.c. am participat la primul meu concurs de inot – Ultra Swim Challenge. Concursul are scopul de a aduna fonduri pentru Hospice – Casa Sperantei dupa cum spuneam si intr-un articolul anterior.

Asadar, pe langa faptul ca am particip la concurs, am avut si ocazia de a aduna fonduri prin intermediul paginii Galantom. Din pacate, nu am strans decat 100 de lei, dar cei ce doresc sa dea o mana de ajutor, pot in continuare sa faca donatii accesand adresa: http://hospice.galantom.ro/radusprinceana2#sthash.dwppwLdV.2aFvjXNF.dpbs .

Asadar, dupa ce am facut o recunoastere a traseului de la Triathlon Winter Challenge, adica dupa ce am alergat vreo 7 km si am pedalat vreo 6 km, ne-am intors la bazinul olimpic din cadrul Complexului Olimpic si Sportiv Izvorani, unde am asistat la finishul lui Remus Miron care a inotat 24 de ore cu scopul de a aduna bani pentru Hospice.

1625619_639783476058752_1950039823_n

Am intrat si eu la apa si, cu chiu cu vai, am inotat cei 500 de metri pe care imi propusesem sa ii parcurg. Problema este ca obosesc si raman fara suflu destul de repede, dar cu toate astea am reusit sa ii parcurg in 17 minute si 48 de secunde. Comparativ cu altii, este un timp destul de slab, dar considerand lipsa de antrenament mi se pare ok.

Atmosfera a fost frumoasa la concurs si la finish aveam biscuti de rontait precum si apa si energizant.

Spune-ne parerea ta...