Ma pregatesc de triatlon – triatlon de iarna, evident

Ei bine, daca primul concurs la care voi participa in acest an este unul de inot si reprezinta o premiera, si al doilea concurs la care voi participa reprezinta tot o premiera pentru mine, fiind primul concurs de triatlon. O sa spuneti ca am fost si asta vara la triatlon si aveti perfecta dreptate, dar atunci am participat la categoria stafeta. Adica eu doar am pedalat pe bicicleta in timp ce altcineva a inotat si altcineva a alergat. De data asta, eu voi alerga, apoi voi pedala si in final voi inota.

La UltraSwim am ales sa inot doar 500 de metri si, pentru marea majoritate, probabil pare putin, dar nu am mentionat faptul ca sambata, pe langa faptul ca voi participa la acest concurs de inot ce sprijina cauza Hospice, inainte de inot, voi alerga si apoi voi pedala, intrucat tot atunci are loc si primul antrenament oficial pentru Winter Tri.

Practic, sambata o sa fie prima data cand simulez un triatlon, ca pana acum nu am avut ocazia de a simula decat duatlon, adica doar am alergat si am pedalat. Asadar, cu alergarea si bicicleta o sa ma descurc, problema este ca  dupa asta trebuie sa inot si acei 500 de metri.

Deci, ma pregatesc pentru inca doua premiere: primul concurs de triatlon pe distanta scurta si primul concurs ce se desfasoara iarna. Inca nu stiu cum o sa ma imbrac, cum o sa fie in tranzitie si cum o sa decurga tot concursul, asa ca, orice sfat avizat este bine venit.

Daca vreti, puteti sa ma ajutati, cel putin morla, sustinand si voi cu o donatie, oricat de mica cauza Hospice: http://hospice.galantom.ro/radusprinceana2#sthash.LwnCZREI.VjAcRasd.dpbs

Nu trebuie sa donati o suma mare, puteti dona 10, 20, 30 de lei, sau orice suma va permite bugetul, dar adunand cate un pic de la fiecare putem face multe. Eu sper sa strang macar 1 leu pentru fiecare metru pe care il voi inota, asta dupa ce voi alerga si pedala. Oana si Gabi au donat pentru primul bazin si le multumesc pe aceasta cale si evident ca primul bazin o sa fie pentru ei. Sper sa reusim sa strangem si restul de bani adica inca 450 de lei.

Spune-ne parerea ta...