UltraSwim sau primul meu concurs de inot

Asa cum va spuneam in articolul anterior, ma pregatesc de primul concurs din acest an si, ca sa incep in forta, m-am gandit sa incep cu un nou sport. Daca in anii trecuti vorbeam despre concursuri de mtb, iar toamna trecuta am trecuta in revista cateva concursuri de alergare, uite ca a venit timp pentru primul concurs de inot. De altfel este un pas logic, considerand ca urmatorul concurs pe lista este unul de triatlon. Despre triatlon o sa va spun in articolul urmator.

Asadar, sambata asta, voi participa pentru prima data in viata la un concurs de inot. UltraSwim nu este un concurs in adevaratul sens al cuvantului, nu conteaza timpul realizat ci conteaza mai degraba cat de mult inoti. Aveam de ales intre 500 si 20.000 de metri, dar cum eu, momentan, abia reusesc sa inot 50 de metri legati, dupa care trebuie sa fac o pauza de 2-3 minute, m-am oprit doar la 500 de metri.

cover_ultraswim_final

Concursul are o latura caritabila si anume strangearea de fonduri pentru construirea centrului de ingrijiri paliative al Fundatiei HOSPICE – Casa Sperantei.

Asadar, va invit sa fiti alaturi de mine, dar mai ales de Hospice!

Puteti ajuta printr-o donatie facuta prin intermediul platformei Galantom (click aici), sau puteti face donatiile chiar la locul de desfasurare al concurslui: bazinul de inot din cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani. Daca nu puteti sa ajungeti la Izvorani si va este “peste mana” sa efectuati plata online, imi puteti lasa mie banii si ii voi dona eu in numele vostru.

As vrea sa ma ajutati sa adun un leu pentru fiecare metru pe care il voi inota. 500 de metri = 500 de lei.

Si daca, din diferite motive, nu puteti dona acel leu, poate prietenii sau cunostintele voastre pot, asa ca nu ar strica sa impartasiti acest articole cu ei, poate impreuna vom reusi sa adunam acesti bani.

Spune-ne parerea ta...