Alerg pentru cei ce nu mai pot alerga

Sambata, pe 7 decembrie, voi lua startul la prima mea competitie de alergare pe scari. Prima data cand am auzit, si mie mi s-a parut ciudat. Adica trebuie sa urci etaj dupa etaj si treapta dupa treapta cat de repede poti pana ajungi la finish. Evenimentul v-a avea loc in Skytower, cea mai inalta cladire din Bucuresti, si este organizat de Raiffeisen Properties InternationalFundatia Hospice Casa Sperantei si Smartatletic.

Cifrele zic ca am de urcat/alergat: 34 de etaje, adica 119 metri diferenta de nivel, sau 680 de trepte. Pe de alta parte, am incercat sa alearg pe scari in blocul de patru etaje in care locuiesc si, dupa cateva urcari si coborari, se cam termina aerul, in plus, parca mi se cam inmuiau picioarele…

Cover-skyrun 2013

Dar, cum am ocazia ca prin aceasta alergare sa sustin si o cauza frumoasa, trebuie musai sa termin aceasta provocare.

Hai sa va spun cateva cuvinte despre aceasta cauza si poate reusiti sa ma ajutati si voi. Banii adunati din inscrierile la acest concurs merg catre finalizarea construirii centrului de ingrijiri paliative HOSPICE, care va arata asa:

Fundatia Hospice are ca principal scop introducerea si dezvoltarea serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili, in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est in domeniul ingrijirii paliative.

Cei aflati in grija Hospice nu mai pot alerga si, probabil, o parte din ei nu se mai pot ridica din pat, fiind pacienti cu boli incurabile, precum cancerul. In schimb, le poate fi ameliorata durerea si le poate fi usurata viata ramasa.

Daca vi se pare o cauza frumoasa si vreti sa ajutati si voi la finalizarea mai rapida a acestui centru, puteti face o mica donatie, prin intermediul paginii mele de pe platforma Galantomhttp://hospice.galantom.ro/radusprinceana1

Fiecare donatie, indiferent de valoarea sa, reprezinta o caramida din centrul Hospice!

Spune-ne parerea ta...