Stafeta Run4Freedom

Dupa concursul de sambata, unde nu am fost multumit nici de organizare, nici de evolutia personala, duminica am participat la un nou concurs. De aceasta data a fost vorba despre un concurs de stafeta in Parcul Titan. Asadar, patru oameni trebuiau sa alerge 3,1 km. la Stafeta Run4Freedom. Acest concurs reprezentand doar unul dintre evenimentele din cadrul The NO Project, ce doreste sa atraga atentia asupra traficului de fiinte umane.

Imi-place-sa-alerg-1185x490px-RO

Cu toate ca toata noaptea a plouat si, cand am ajuns in dreptul parcului, continua sa ploua, iar temperatura era de ~ 10 grade C, la start au fost ~ 400 de concurenti, plus multi alti oameni veniti sa ii sustina pe cei ce alergau.

Eu am facut parte din echipa Phoenix, alaturi de Andreea, Claudiu si Andrei si am reusit sa terminam concursul pe locul 32 din 96 de echipe ce au luat startul.

run4freedom

Prima a plecat Ada care, in ciuda faptului ca se afla la primul concurs de alergare, ca inghetase de frig si era deja un pic murata de ploaia mocaneasca s-a ambitionat si a terminat mai repede decat ne asteptam. Urmatorul a fost Claudiu, care de altfel a fost si cel mai rapid dintre noi, reusind sa termine in 13:15 minute. Dupa el, a pornit cu un strigat de razboinic Andrei, care a avut un timp foarte apropiat de cel al lui Claudiu, iar eu am fost ultimul care a primit stafeta si a purtat-o catre final.

Eu am terminat cei 3,1 km in 15:56 minute, un timp slab comparativ cu cel al lui Claudiu, de cei ce au terminat pe primele locuri nu mai spun. Dar, pe de alta parte, eu sunt multumit de rezultat, conform datelor inregistrate pe Strava, am reusit sa imi bat recordurile personale pe distantele de 400 metri, 1/2 mila, 1 km si 1 mila, asadar mi-am imbunatati timpii personali.

Organizare

Pai, sa incep prin a spune ca nu a existat taxa de inscriere. Adica, nici unul dintre participanti nu trebuia sa plateasca o taxa. In aceste conditii, am primit, in pachetul de concurs, un tricou tehnic de calitate, o pelerina de ploaie si cipul de cronometrare. In plus, punctul de alimentare avea apa, fructe, biscuti, s.a.m.d. de la inceput si pana la terminarea ultimului concurent. Cred ca este prima data cand ajung in acest parc, dar, cu toate acestea, nu a trebuit sa ma gandesc pe unde este traseul, acesta fiind marcat exemplar. In plus, pe traseu erau si voluntari din loc in loc care, cu toate ca inghetau si ei, chiar mai rau ca stateau pe loc, aveau puterea sa ii incurajeze pe toti cei ce treceau pe langa ei.

Si, ca sa fie si ceva de rau: la ridicare pachetelor de concurs, era un pic neclar la ce coada trebuie sa stai ca sa iei ce era de luat.

Asadar, multumesc Bancpost, Gabi Solomon si Oana Badea pentru o organizare impecabila. Gabi, cand mai organizezi un concurs, te rog trece-ma pe lista.

Bafta celor ce vor participa weekendul viitor la Bucharest International Marathon!

Speram si eu sa particip la proba de stafeta, dar, din pacate, “sperantele” mele nu s-au materializat asadar, cred ca Run4Freedom a fost ultimul concurs pe acest an.

Foto: Luiza Tamas

One thought on “Stafeta Run4Freedom

Spune-ne parerea ta...