Ne ajuta suplimentele nutritive si bauturile isotonice?

Inainte de Triatlonul de la Mamaia am vazut un anunt scris de Ciprian Balanescu, legat de o campanie la produsele Isostar prin intermediul Buzzstore. Ca urmare a acelui mesaj, m-am inscris si eu in campanie, dar, din pacate, produsele au ajuns abia in aceasta saptamana asa ca, nu am apucat sa le folosesc la concursul de la Mamaia.

Pana acum am mai folosit de la Isostar: tabletele efervescente cu aroma de lamaie, cu ajutorul carora iti poti prepara foarte repede si usor o bautura isotonica cu aroma de lamaie, precum si gelurile “Energy gel” tot cu aroma de lamaie care iti ofera un aport de carbohidrati, reprezentand o doza de energie inainte de o urcare mai grea. Din pacate, prin magazinele prin care ma invart, eu am vazut ca se comercializeaza mai mult aroma de lamaie, asa ca nu stiu restul ce gust au.

Am fost multumit de rezultatele obtinute de produsele pe care le-am folosit si imi pare bine ca acum am ocazia sa incerc si alte produse. Intrucat de luni am inceput un program de antrenament pentru duatlon, sunt binevenite si voi avea ocazia sa le testez. Deasmenea, voi pastra ceva si pentru Cursa de alrgare Casiopeea la care voi participa sambata viitoare.

Produsele Isostar primite pentru testare

 

Voi ce suplimente nutritive sau bauturi isotonice folositi la concursuri si antrenamente si in ce masura va ajuta? 

Spune-ne parerea ta...