A cincea editie a Triathlon Challenge

Poate unii dintre voi isi mai aduc aminte ca anul trecut vroiam si eu sa particip la Triathlon Challenge, dar din pacate nu am mai putut. Si anul trecut, ca si in acest an, s-au inscris mai mutle echipe de bloggeri. Daca anul trecut ar fi trebuit sa fac parte din una din aceste echipe, in acest an fac parte din echipa Black Hawk Security. Totul este confirmat, sunt deja la mare unde ma balacesc si ma distrez ma antrenez asiduu, pentru proba de ciclism din cadrul stafetei sprint.

Dar destul despre mine, dupa cum spuneam, anul acesta, la Triathlon Challenge Mamaia participa patru echipe de bloggeri, a caror componenta o gasiti aici.

Imi aduc aminte ca, intr-o vreme, Vlad Dulea participa si la concursuri de ciclism montan, asa ca, voi sustine echipa din care face el parte si va invit si pe voi sa faceti la fel. Sper ca acest concurs sa ii aduca aminte de senzatiile placute provocate de participarea la concursuri si mai ales de pedalat. Poate anul viitor vom avea ocazia sa ne intalnim la mai multe concursuri, sau de ce nu, poate sa facem o echipa de bloggeri care sa participe in mod regulat la mai toate concursurile de ciclism de pe la noi.

0.8 x 0.4 metrou

Asa cum va spuneam, voi participa si eu, asa ca, daca voi avea ocazia, nu il voi sustine pe Vlad doar virtual, ci voi incerca sa il sustin de la fata locului, cat mai galagios cu putinta. Mai mult, sper ca ne vom intersecta si voi avea ocazia sa ii duc trena, pentru a-l ajuta sa termine pe un loc cat mai bun. Rog organizatorii sa ne spuna in ce masura este permisa aceaasta sustinere.

In plus, va invit sa participati la un concurs dragut, cu premii foarte atractive, la care recunosc ca mi-ar fi placut si mie sa i-au parte, dar intre antrenamente, plaja, castele in nisip pentru Cristina si diferitele probleme intampinate de clienti cu mailurile, nu am apucat sa gasesc acele bannere, in schimb, am gasit un desen ciudat pe plaja din Saturn:

IMAG0646

Spune-ne parerea ta...