Triatlonul – pregatire si schimbare

Dupa cum va spuneam, in Bucuresti trebuia sa aiba locul primul concurs de triatlon la care urma sa particip in proba de stafeta. Ei bine, intre timp locatia si data acestuia s-a schimbat. Asadar Triathlon Challenge Bucuresti devine Triathlon Challenge Mamaia, si va avea loc pe data de 22 septembrie.

Inainte de a fi anuntata schimbarea datei si a locatiei am participat si la un cantonament de o zi la Complexul Olimpic Izvorani, cantonament organizat tot de SmartAtletic. Dar cu toate ca fiecare dintre cei prezenti urma sa participe doar la o singura proba a triatlonului, niste baieti “isteti” si “atletici” au avut grija sa ne antrenam un pic si pentru celelalte probe. Asadar Bogdan a avut grija sa pedalam cu spor, Gabi ne-a alergat, iar Vlad a oferit sfaturi de pe marginea bazinului olimpic.

Ne-am impartit in doua grupe, o grupa ramanand sa alerge alaturi de Gabi, iar cealalta a plecat sa pedaleze alaturi de Bogdan. Alergarea mi se pare cea mai grea dintre cele trei probe, in ciuda sfaturile ofertie de Gabriel Solomon, care de altfel au fost binevenite, si foarte utile, efectiv dupa cateva ture de pista simteam ca nu mai am aer. Probabil au proasta respiratie au contribuit si tigarile, dar nu vom sti niciodata.

Dupa bicicleta si alergare, inotul mi s-a parut genial. Am tras cat am putut si la inot, dar m-am simtit excelent. Ideal ar fi termin toate antrenamentele cu cel putin o ora de inot.

Ei bine, acum astept cu interes vestile de la Bogdan, sa vedem cum facem cu Mamaia. Mai ales ca ma gandeam sa imi iau cu mine si fetita, ca nu i-ar strica o zi – doua la mare.

In final va las cu filmul de prezentare pentru Triathlon Challenge Mamaia, si sper sa ne vedem acolo!

One thought on “Triatlonul – pregatire si schimbare

Spune-ne parerea ta...