Triatlonul București

Urmăresc de ceva timp competițiile de triatlon, și nu cred că mai este cazul să vă spun că îmi doream de mult să particip. M-am uitat la olimpiadă unde frații Brownlee au reușit să își adjudece medaliile de aur și respectiv bronz. Din păcate nu pot spune că sunt pregătit să concurez la un triatlon cap-coadă, dar uite că s-a ivit ocazia să particip la o probă de ștafetă.

Bogdan Antohe, fiind tot timpul preocupat să îi motiveze pe toți să facă sport, fără să uite să facă și sport, a adresat o invitație bloggerilor de a participa la Triatlonul de la București.

Triathlon Challenge București va avea loc pe data de 26 august chiar în centrul capitalei. Evenimentul este organizat de Smartatletic care prin eforturile sale încearcă să aducă sportul mai aproape pentru cât mai mulți oameni.

Ei bine, văzând eu invitație așa frumoasă, nu am putut să o refuz, așa că m-am trecut frumos pe listă, pentru a participa la proba de ciclism, iar acum aștept cuminte formarea echipelor. Cuminte este un fel de a spune, pentru că deja m-am cam aprins, am vorbit în stânga și în dreaptă să fac rost de o bicicletă mai potentă și cele necesare, din dorința de a mă ridica la nivelul viitorilor coechipieri.

Așadar fie că sunteți blogger sau nu vă invit sa luați parte la acest eveniment deosebit, ori prin participarea la eveniment, ori susținând cum știți voi mai bine pe cei ce vor înota, pedala și alerga.

Ne vedem pe 26 august în fața Bibliotecii Naționale a României! 

One thought on “Triatlonul București

Spune-ne parerea ta...