IRB Nations Cup

Nu sunt un fan declarat al Rugby-ului, dar îmi doresc de mult să ajung să văd un meci de rugby live. Din păcate nu am reușit să văd meciuri decât la televizor. O ocazie bună ar fi fost să ajung la IRB Nations Cup, ce va începe mâine în București, dar din păcate programul nu îmi permite să ajung la meciul de mâine.

Federația Română de Rugby organizează, pentru a șasea oră consecutiv această cupă, la care vor participa echipa României, firește, dar și Uruguay, Italia A, Argentina Jaguars, Portugalia și Rusia.

În deschiderea turneului se vor întâlni Romania și Uruguay, iar spectacolul va fi continuat de celelalte două meciuri. Este o ocazie de promovare a sportului în România, așa că vă rog să promovați și voi, cum știți mai bine acest eveniment deosebit.

Dacă vă place rugby-ul, vă invit să vedeți meciurile de la fața locului, și că să vă ușurez munca, ofer și o invitație dublă gratuită, pe toată durata turneului. Așadar aveți ocazie să vedeți turneul de rugby din tribuna 2.0, în timp ce savurați o bere Stejar. Tot ce trebuie să faceți este să scrieți un comentariu în care îmi spuneți de ce vreți să mergeți la meciuri, iar eu voi selecta mâine dimineață un câștigător.

În plus, pentru că nu reușesc să ajung, îi voi trimite pe Cătălin alături de Ruxandra la meciuri, pentru ca apoi să ne relateze ce s-a întâmplat la meci.

3 thoughts on “IRB Nations Cup

 1. Ana
  08/06/2012 at 11:01

  Rugbysti sunt muuult mai simpatici decat fotbalistii si mai civilizati – un motiv suficient de bun pentru ca o fata sa mearga la meciuri :))) Pentru ca mingea ovala e mai imprevizibila ca o bila rotunda…iar asta face totul mai interesant plus ca nu exista simulari, nu se vaieta nimeni si cel mai tare la final își strîng mîinile și chiar se felicită reciproc pentru joc.E frumos

  1. 08/06/2012 at 11:23

   Ana, mi-a placut raspunsul tau, si cum esti singura care s-a aratat interesata, invitatia dubla, pentru toata durata turneului merge catre tine! Felicitari si distractie placuta! Asteptam sa ne spui cum ti s-au parut. Invitatia o vei primi pe adresa de e-mail, folosita la comentariu.

 2. coca
  10/06/2012 at 18:48

  Pentru Uruguay poate ar fi fost frumos sa iti faci timp!
  Sau poate Dan cu Edy?

Spune-ne parerea ta...